• Hjem
  • Boernibalance sælger alt til børn med dag til dag levering og god kundeservice
Børn leger sammen med klodser

Boernibalance sælger alt til børn med dag til dag levering og god kundeservice

25. februar 2021 Publisher Der er lukket for kommentarer

Er du netop blevet nybagt forælder? Vil du gerne dit barn det bedste? Har du svært ved at navigere i det kæmpestore udbud af legetøj, der findes til børn? Så kan du med fordel læse denne artikel, der sætter fokus på hjemmesiden Børn i Balance, som blandt andet sælger legetøj til børn fra mærket Gonge. Nu til dags findes der nemlig utrolig mange virksomheder, der producerer ting beregnet til børn, og derfor kan det være en god idé med forskellige tips og tricks til det bedste af slagsen.

Det bedste for dit barn

At blive mor eller far er en livsforandrende begivenhed, og mange vil opleve, at de aldrig før har oplevet så stærk en kærlighed, som den man kan føle for sit barn. Det er ikke et valg, men et intenst instinkt, som er uendeligt dyb. Som forældre ønsker man sig selvfølgelig ikke andet, end at ens børn klarer sig godt i livet, og at de udvikler sig til lykkelige, selvstændige individer. Det er især de første uger og måneder af et barns liv, der spiller en stor rolle for barnets videre udvikling. I denne tid er det utrolig vigtigt at stimulere barnet, trøste det og opbygge et tæt bånd til det. Kropskontakt til især moderen er absolut essentiel, og det er blandt andet det, der sikrer udviklingen af nervesystemet, som får barnet til at slappe af og føle sig tryg.

Børn i Balance

Efter nogle få måneder bliver det stimuleringen af de andre sanser, der rykker i forgrunden. Her er der især tale om finmotorikken, de kognitive sanser og de sociale færdigheder, der udvikles. Derfor er det vigtigt at anskaffe sig legetøj, der stimulerer netop disse sanser. Det er vigtigt at være opmærksom på barnets alder, og om legetøjet er sikkert at lege med, når man går på udkig efter legetøj. I de første par måneder har børn bedst af roligt, farvefyldt legetøj, som for eksempel små rangler, uroer og spejle. Man kan for eksempel investere i føleskiver fra virksomheden Gonge via hjemmesiden Børn i Balance, som sælger masser af forskelligt legetøj. Herefter begynder udviklingen for alvor at tage fart, og legetøj der stimulerer især føle-, og høresansen er en god idé. Ældre babyer og børn kan lege med større legetøj, der lægger op til mere aktivitet, forståelse og udfordring. Når børnene når en vis alder, kan de gennemskue forskellige lege, og de kan især træne deres sociale færdigheder med hinanden. Hertil tilbyder mærket Gonge for eksempel faldskærme, balance skiver og stylteruller.

Leg på livet løs

I og med at leg er så utrolig vigtigt for børns udvikling, er det helt essentielt, at man giver sit barn tid og mulighed for at udforske legen. Især den frie leg spiller en stor rolle i et barns udvikling, og det er vigtigt at huske sig selv på, at børn sagtens kan underholde sig selv med det mindste legetøj. Børns fantasi, sanser og kreativitet udvikles i denne proces, og på den måde vil de også opbygge en større selvstændighed. Det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan lege sammen med sit barn fra tid til anden, men man skal heller ikke overtænke legens kvalitet eller effekt i sig selv. Ens barn vil helt sikkert kunne få masser af glæde ud af legetøj fra for eksempel Gonge, og så længe man giver barnet mulighed for at lege, skal det hele nok gå.